21 Οκτωβρίου 2022 - Κοινωνική Εργασία στον χώρο της Υγείας: Πραγματικότητα, σύγχρονες προκλήσεις και προσεγγίσεις - Επιστημονική Ημερίδα Κύριο

Σεπτεμβρίου 18 2022

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 ,
Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ατυχημάτων ΚΑΤ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

«Κοινωνική Εργασία στον χώρο της Υγείας:
Πραγματικότητα, σύγχρονες προκλήσεις και προσεγγίσεις »

 

Το Περιφερειακό Τμήμα του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΝΠΔΔ) Αττικής και το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής  «ΚΑΤ» με τη συνδρομή του Τμήματος Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας & Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης ΓΝΑ «ΚΑΤ» και τη συνέργεια του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Κύπρου συνδιοργανώνουν  Επιστημονική Ημερίδα με θέμα:

«Κοινωνική Εργασία στον χώρο της Υγείας:
Πραγματικότητα, σύγχρονες προκλήσεις και προσεγγίσεις »

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 , ώρα 09:00 π.μ έως 14:30 μ.μ στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου ΚΑΤ "Γεώργιος Χαρτοφυλακίδης" (Νίκης 2, Κηφισιά) που ευγενικά παραχωρήθηκε από τη Διοίκησή του. 

Μέσω της ημερίδας επιδιώκεται να αναδειχθεί ότι τόσο ο ασθενής και το περιβάλλον του, όσο και η διεκδίκηση φροντίδας που σέβεται τις ανάγκες και την αξιοπρέπεια τους,  βρίσκονται στο επίκεντρο της κοινωνικής εργασίας στο χώρο της υγείας. Η κοινωνική εργασία στο χώρο της Υγείας συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και του άτυπου δικτύου υποστήριξής τους.  Σε αυτή τη κατεύθυνση, καίρια είναι η παρέμβαση των Κοινωνικών Λειτουργών, οι οποίοι, μαχόμενοι για τα δικαιώματα των ληπτών υπηρεσιών υγείας, καλούνται να οργανώνουν παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ζωής τους "εγκλωβισμένοι" στις ελάχιστες δυνατότητες που τους παρέχει το σύστημα κοινωνικής προστασίας

Η θεματολογία της ημερίδας αναδεικνύει ζητήματα προσβασιμότητας στην υγεία, ποιότητας φροντίδας υγείας και ανάγκης ανάπτυξης νέων θεσμών στη μακροχρόνια φροντίδα υγείας και κοινωνικής προστασίας. Επιπλέον, στο πρόγραμμα της ημερίδας θα συμπεριληφθεί ενότητα ελεύθερων ανακοινώσεων.

Η ημερίδα απευθύνεται σε κοινωνικούς λειτουργούς, επαγγελματίες υγείας, κοινωνικούς επιστήμονες, στελέχη διοίκησης υπηρεσιών υγείας και φοιτητές σχετικών επιστημονικών πεδίων.

Η παρακολούθηση των εργασιών της ημερίδας  θα είναι δυνατή με φυσική παρουσία και διαδικτυακά (υβριδικά). Σε περίπτωση που δεν είναι  δυνατή η δια ζώσης παρουσία των συμμετεχόντων, εξαιτίας εφαρμογής έκτακτων υγειονομικών μέτρων, η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν αλλά απαιτείται εγγραφή λόγω του περιορισμένων θέσεων στο χώρο διεξαγωγής. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, τις εγγραφές, την πρόσκληση για ελεύθερες ανακοινώσεις και άλλες πληροφορίες για την ημερίδα θα δημοσιεύονται στο site https://conference.skle.gr

Η Επιστημονική Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας (σε αναμονή) και του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.