Ενημέρωση για διεξαγωγή συνεδρίου με τίτλο: "Για να ένα καλύτερο ξεκίνημα ζωής: Στηρίζοντας την οικογένεια με παιδιά πρώιμης ηλικίας" 20 και 21/11

Στις 20 Νοεμβρίου, ημέρα υιοθέτησης της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού από τη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε, η Home-Start Ελλάς, με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οργανώνει συνέδριο με θέμα:  Για να ένα καλύτερο ξεκίνημα ζωής: Στηρίζοντας την οικογένεια με παιδιά πρώιμης ηλικίας.

To Συνέδριο θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο Τρίτση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Αθήνας, Ακαδημίας 50 (είσοδος από Σόλωνος) και σκοπός του είναι να αναδείξει τη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας και των παρεμβάσεων στήριξης της οικογένειας, ιδιαιτέρως αυτής με αυξημένη κοινωνική ευαλωτότητα.

Στο Συνέδριο όπου θα παρουσιαστούν θεωρητικές προσεγγίσεις σχετικά με τη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας και των πλεγμάτων στήριξης της οικογένειας, δεδομένα ως προς την κατάσταση των οικογενειών με παιδιά στην Ελλάδα καθώς και καλές πρακτικές στήριξης της οικογένειας και θα συζητηθούν-αξιολογηθούν οι διαθέσιμες πολιτικές. Στην 4η ολομέλεια συμμετέχει η πρόεδρος του ΣΚΛΕ Τριανταφυλλιά Αθανασίου σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα:  Η οικογένεια με παιδιά πρώιμης παιδικής ηλικίας: Ανάγκες, προβληματισμοί, προτάσεις.

Αιτήσεις συμμετοχής:

https://docs.google.com/forms/d/119w7CiggkcZLOWMhye7Bkf2v4YMj55olMApZkjPFXE8/viewform?edit_requested=true

 

Εκ του ΔΣ ΣΚΛΕ

 

Συνημμένα το πρόγραμμα του συνεδρίου

Διαβάστηκε 309 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 14:06

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.