ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΉ ΔΡΑΣΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΚΛΕ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΚΛΕ

Συνάδελφοι,

Καθημερινά, προσωπικά και επαγγελματικά, ζούμε τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας.

Όπως είναι φυσικό, τούτη η οικονομική κρίση και οι συνεπαγόμενες περικοπές δικαιωμάτων και παροχών, δημιουργεί σημαντικά οικονομικά προβλήματα και σε συλλογικά όργανα όπως είναι ο ΣΚΛΕ. Ήδη εδώ και 2 χρόνια έχουν περικοπεί εντελώς οι επιχορηγήσεις από Υπουργεία ενώ διακόπηκε και η έκπτωση στα ταχυδρομικά τέλη αποστολής των περιοδικών μας (Κοινωνική Εργασία & Κοινωνικός Λειτουργός).

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την εξοικονόμηση χρημάτων από λειτουργικές δαπάνες: προχώρησε στην ηλεκτρονική έκδοση και διάθεση του εντύπου «Κοινωνικός Λειτουργός», σταμάτησε την μίσθωση του ενός από τα 2 διαμερίσματα που χρησιμοποιούσε ως Γραφεία, πέτυχε την μείωση του ενοικίου του 1 διαμερίσματος που χρησιμοποιείται ως Γραφείο του Συνδέσμου, περιέκοψε στο ελάχιστο δυνατό τα έξοδα έκδοσης και αποστολής της Επιστημονικής Επιθεώρησης Κοινωνική Εργασία και περιόρισε με κάθε πρόσφορο μέσο τα υπόλοιπα λειτουργικά του έξοδα.

Δυστυχώς όμως, στις σημερινές συνθήκες, όλα αυτά δεν φτάνουν για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας και την απρόσκοπτη συνέχιση της διττής δράσης του ΣΚΛΕ ως επιστημονικό και επαγγελματικό σωματείο.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, στη δύσκολη αυτή συγκυρία να επιστρέψουν στη συνδικαλιστική τους δράση, πρώτα από όλα επανεγγραφόμενοι στο ΣΚΛΕ, στηρίζοντας τον οικονομικά με τη συνδρομή τους και συμμετέχοντας με όποιο τρόπο νομίζουν στη δράση του.

Σε μία εποχή που κυριαρχούν οι πολιτικές συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους και ανατροπής των επαγ­γελματικών κεκτημένων, είναι περισσότερο ανάγκη από ποτέ να διασφαλίσουμε τη συνέχιση της συνδικαλιστικής και επιστημονικής δράσης του ΣΚΛΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το νέο καταστατικό του ΣΚΛΕ επανεγγράφονται στο Σύνδεσμο τα μέλη του που δεν έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους για 2 έτη, πληρώνοντας μόνο τη συνδρομή του τρέχοντος έτους. Επιπλέον, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης η ετήσια συνδρομή μειώθηκε από € 50,00 σε € 40,00.

Η πληρωμή της συνδρομής μπορεί να γίνει καταθέτοντας το ποσό που αντιστοιχεί στο λογαριασμό με αριθμό 163 48029857 στην Εθνική Τράπεζα  με αναφορά στο έτος για το οποίο καταβάλλεται η συνδρομή και αποστέλλοντας στη συνέχεια με φαξ (2108827071) στη Γραμματεία του Συνδέσμου το αποδεικτικό της κατάθεσης ή στα Γραφεία του Συνδέσμου.

Συνάδελφοι,

Ο ΣΚΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ & ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ.

Διαβάστηκε 8253 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 18:19

Facebook

Επικοινωνία


Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ
3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα : 2108834818, 2108827071
κινητό: 6972607021

email:

Шаблоны Joomla 2015