Το ΔΣ του ΣΚΛΕ συμμετείχε στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΟΛΜΕ στο Υπ. Διοικ. Μεταρ.

Το ΔΣ του ΣΚΛΕ συμμετείχε στη χθεσινή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΟΛΜΕ, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στην Αθήνα, ενάντια στη διαθεσιμότητα και τις επικείμενες απολύσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι ανάμεσα στους Καθηγητές Τεχνικής Εκπαίδευσης που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα περιλαμβάνονται και περίπου 20 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ. Δυστυχώς, σήμερα, λίγες μόνο ημέρες πριν τη λήξη του οκταμήνου οι συνάδελφοι παραμένουν σε διαθεσιμότητα με άμεσο κίνδυνο να απολυθούν με την παρέλευση της οκταμήνου.

Ο ΣΚΛΕ από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε ανοιχτά και δημόσια την τοποθέτηση σε διαθεσιμότητα Κοινωνικών Λειτουργών. Σε συναντήσεις με αρμόδιους Υπουργούς και Γενικούς Γραμματείς επεσήμανε το άτοπο, υπέδειξε ανάγκες και κατέθεσε προτάσεις.

Δυστυχώς, μέχρι σήμερα καμία συγκεκριμένη απάντηση δεν πήραμε. Όλοι «καταλαβαίνουν» , θεωρούν την κατάσταση απαράδεκτη, είναι σίγουροι για την αποκατάσταση της αδικίας. Τίποτα όμως δεν γίνεται.

Συνάδελφοι,

Τώρα είναι η ώρα να διεκδικήσουμε, όχι από συντεχνιακό συμφέρον αλλά από καθήκον στον Πολίτη, το Κράτος Πρόνοιας και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.


ΣΚΛΕ

ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Διαβάστηκε 9240 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 18:20

Facebook

Επικοινωνία


Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ
3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα : 2108834818, 2108827071
κινητό: 6972607021

email:

Шаблоны Joomla 2015