ΣΚΛΕ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ: ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΚΛ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ, ΠΡΙΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ;

ΕΠΕΙΓΟΝ

Αθήνα  28 / 2 / 2014
Προς:  Όπως Πίνακας Αποδεκτών      
Κύριοι Υπουργοί,

Από την επικοινωνία μας το τελευταίο χρονικό διάστημα, μας έγινε γνωστή η πρόθεση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας για την τοποθέτηση των Κοινωνικών Λειτουργών του ΙΚΑ και της Τεχνικής Εκπαίδευσης που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας των Περιφερειών.

Δυστυχώς, στην ΚΥΑ (    Ανακοίνωση 10/2014) που εκδόθηκε χθες για την απορρόφηση Εκπαιδευτικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα δεν περιλαμβάνονται θέσεις υποδοχής Κοινωνικών Λειτουργών στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας.

Επειδή, το οκτάμηνο της διαθεσιμότητας  λήγει στις 22/3/2014 για τους Κοινωνικούς Λειτουργούς της Τεχνικής Εκπαίδευσης και 1,5 μήνα αργότερα για του Κοινωνικούς Λειτουργούς του ΙΚΑ προκύπτει άμεσος ο  κίνδυνος απόλυσης τους που θα στερήσει το δημόσιο σύστημα κοινωνικής φροντίδας από πολύτιμους ανθρώπινους πόρους.

Για όλους αυτούς τους λόγους παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε αναλυτικά:
    Για τον αριθμό των θέσεων υποδοχής Κοινωνικών Λειτουργών σε υπηρεσίες – ΝΠΔΔ αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας που έχουν προκύψει,
    Το λόγο για τον οποίο οι παραπάνω θέσεις δεν έχουν περιληφθεί στη χθεσινή Ανακοίνωση 10/2014 για το Προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα,
    Τον προβλεπόμενο χρόνο έκδοσης Ανακοίνωσης για τους Κοινωνικούς  Λειτουργού της Τεχνικής Εκπαίδευσης και του ΙΚΑ που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα με θέσεις υποδοχής στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας των Περιφερειών.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για κάθε περαιτέρω διασαφήνιση και συνεργασία.
Πίνακας Αποδεκτών:
1. Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, κύριο Κεγκέρογλου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2.  Υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κύρια Χριστοφιλοπούλου
3. Γενική Γραμματέα Πρόνοιας, κυρία Μπέκου secretary.gen.p yeka.gr

Διαβάστηκε 9501 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 18:20

Facebook

Επικοινωνία


Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ
3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα : 2108834818, 2108827071
κινητό: 6972607021

email:

Шаблоны Joomla 2015