ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2014

Αθήνα, 11/11/2014

Αρ. πρωτ.: 10982

Προς: Μέλη του ΣΚΛΕ

ΟΡΘΗ  ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ – αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής αρχαιρεσιών

Λόγω σοβαρού προβλήματος στην βάση δεδομένων με το μητρώο μελών, σας ενημερώνουμε για την αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την πραγματοποίηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου μας, στις 31/10/2014, κατά την οποία διεξήχθη η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή των εκλογών 2014, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

Η εκλεγείσα Εφορευτική Επιτροπή αποτελείται από:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ                        ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1. Πεθεριώτη Κωνσταντίνα                                  1. Παπαδοπούλου Βασιλική

2. Κωστοπούλου Βασιλική                                   2. Βασιλείου Ευανθία

3. Τσιάλτα Ανδριάνα                                           3. Λιάσκου Ιωάννα

Αρμοδιότητα της Εφορευτικής Επιτροπής είναι η διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής και νέου Πειθαρχικού Πρωτοβάθμιου και Δευτεροβάθμιου Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού.

Προκηρύσσουμε την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας και συγκεκριμένα, καλούμε τα τακτικά μέλη του Σ.Κ.Λ.Ε., που επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή ή για το νέο Πειθαρχικό Συμβούλιο (Πρωτοβάθμιο ή Δευτεροβάθμιο), να υποβάλλουν γραπτά την υποψηφιότητά τους με σύντομο βιογραφικό σημείωμα (σε αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Σ.Κ.Λ.Ε. έντυπο ) μέχρι την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014.

Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων γίνονται δεκτές εγγράφως στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής στα γραφεία του Σ.Κ.Λ.Ε. οδός Τοσίτσα 19, Εξάρχεια, Αθήνα, κατά τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη, 18.00-20.00 μ.μ.. Επίσης, οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές με φαξ στον αριθμό  2108827071 και με e-mail στην διεύθυνση skle@otenet.gr εφόσον αυτές επιβεβαιώνονται και τηλεφωνικά από τους ίδιους τους υποψηφίους.

Οι εκλογές προκηρύσσονται για την  Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 στην έδρα του σωματείου και στα Τοπικά /Περιφερειακά Τμήματα του Σ.Κ.Λ.Ε.

Την ίδια ημερομηνία (11 Δεκεμβρίου 2014) θα διεξαχθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη των Τοπικών Επιτροπών των Τοπικών / Περιφερειακών Τμημάτων.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του ΣΚΛΕ, δηλαδή τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν εξοφλήσει την συνδρομή τουλάχιστον μέχρι και το 2013. Επανεγγραφές και συνδρομές μελών μπορούν να τακτοποιηθούν μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Νέες αιτήσεις εγγραφής μελών θα γίνονται αποδεκτές μέχρι την Πέμπτη 20/11/2014, για όσους επιθυμούν να έχουν δικαίωμα ψήφου, προκειμένου να συνταχθούν και να αποσταλούν εγκαίρως από την Εφορευτική Επιτροπή, ενημερωμένοι εκλογικοί κατάλογοι.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΚΛΕ, τα οποία έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και το 2013 και όσοι εγγράφηκαν στον ΣΚΛΕ το 2014 έως και την 20 Νοεμβρίου 2014.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο έχουν όσοι είναι τουλάχιστον 10 χρόνια τακτικά μέλη του ΣΚΛΕ, ενώ για το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο όσοι είναι τουλάχιστον 15 χρόνια τακτικά μέλη του ΣΚΛΕ.

Οι υποψήφιοι στις αιτήσεις τους θα αναγράφουν αν επιθυμούν να λάβουν μέρος μεμονωμένα ή ως μέλη κάποιου συνδυασμού.

Η Εφορευτική Επιτροπή θα δέχεται αιτήσεις στα γραφεία του Σ.Κ.Λ.Ε. (Τοσίτσα 19), κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 18:00-20:00 και μέχρι την Πέμπτη 20/11/2014 και ώρα 20.00 μ.μ..

Η Εφορευτική Επιτροπή με νέα της επιστολή θα σας ενημερώσει για τις υποψηφιότητες των μελών και για τη διαδικασία πραγματοποίησης των εκλογών στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Η Εφορευτική Επιτροπή θα αποστείλει έγκαιρα το εκλογικό υλικό στις Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές, που θα έχουν και την ευθύνη διεξαγωγής των εκλογών τοπικά ως εκπρόσωποι της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΣ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ:

Σύμφωνα με το καταστατικό, τον Εσωτερικό Κανονισμό των Τοπικών και Περιφερειακών Τμημάτων του Σ.Κ.Λ.Ε., την από 31/10/2014 απόφαση της Γ.Σ. και το Ν.1264/86, τα αντεπιστέλλοντα μέλη (δηλ. εκτός Ν. Αττικής) θα ψηφίσουν παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου, την 11η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Πέμπτη, στο Περιφερειακό ή Τοπικό Τμήμα του Σ.Κ.Λ.Ε. του Νομού της κατοικίας τους, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ/

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΕΔΡΑ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

1.

Π.Τ. ΗΠΕΙΡΟΥ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΑΡΤΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ

2.

Π.Τ. ΚΕΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΠΕΛΛΑΣ, ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

3.

Π.Τ. ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΟΖΑΝΗ

ΚΟΖΑΝΗΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ

4.

Π.Τ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ-ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΤΡΙΠΟΛΗ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

5.

Τ. Τ. ΑΧΑΪΑΣ

ΠΑΤΡΑ

ΑΧΑΪΑΣ, ΗΛΕΙΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

6.

Τ. Τ. ΕΒΡΟΥ

ΑΛΕΞ/ ΠΟΛΗ

ΕΒΡΟΥ

7.

Τ. Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ

ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΒΑΛΑΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΔΡΑΜΑΣ

8.

Τ. Τ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ

9.

Τ. Τ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΚΟΡΙΝΘΟΥ

10.

Τ. Τ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΗΣ

11.

Τ. Τ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΒΟΛΟΣ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

12.

Τ. Τ. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΙΕΡΙΑΣ

13.

Τ. Τ. ΡΟΔΟΠΗΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΡΟΔΟΠΗΣ

14.

Τ.Τ. ΣΑΜΟΥ

ΣΑΜΟΣ

ΣΑΜΟΥ

15.

Τ.Τ. ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ

ΧΙΟΥ

Στην Αθήνα ψηφίζουν οι συνάδελφοι που κατοικούν στο Νομό Αττικής και σε όποιο νομό δεν καλύπτεται από τα παραπάνω νομαρχιακά τμήματα.

Συνάδελφοι σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στις εκλογές και όσοι επιθυμείτε να υποβάλλετε υποψηφιότητα. Ο Σ.Κ.Λ.Ε. ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ.

Συναδελφικά,

Για την Εφορευτική Επιτροπή

Η Πρόεδρος                                                     Τα Μέλη

 

Πεθεριώτη Κων/να                  Κωστοπούλου Βασιλική      Τσιάλτα Ανδριάνα

Διαβάστηκε 2030 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 18:20

Facebook

Επικοινωνία


Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ
3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα : 2108834818, 2108827071
κινητό: 6972607021

email:

Шаблоны Joomla 2015