ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ

 

Συνάδελφοι αφού σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση και αθρόα ανταπόκριση στην διαδικασία εγγραφής στο ΝΠΔΔ ΣΚΛΕ που ξεκίνησε από τις 22/1/2018, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η διαδικασία εγγραφής μέσω του ηλεκτρονικού μητρώου του ΣΚΛΕ ΝΠΔΔ είναι πλέον γεγονός.

Το Ηλεκτρονικό μητρώο που θα ξεκινήσει από την  4/4/2018, αναμένεται να επιταχύνει και να απλοποιήσει τη διαδικασία εγγραφής και παράλληλα να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε μέλος να έχει άμεση πρόσβαση στην εικόνα του στο μητρώο.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

1)      ΌΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ HΔΗ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ EMAIL ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ Η΄ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΛΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΚΛΕ. Διευκρινίζεται ότι για λόγους που αφορούν στο μεγάλο αριθμό των αιτήσεων που παραλήφθηκαν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το μητρώο θα ενημερώνεται προοδευτικά. Τα ανωτέρω μέλη μπορούν να επισκέπτονται την περιοχή https://mitroo.skle.gr/ στο πεδίο Είσοδος μελών και αφού αναγράψουν τα στοιχεία που ζητούνται, δημιουργούν ένα προσωπικό κωδικό εισόδου και στη συνέχεια έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν βεβαίωση, παραστατικό πληρωμής (σε περίπτωση που δεν το έχουν ήδη παραλάβει) καθώς και να κάνουν αλλαγές-προσθήκες κλπ σε συγκεκριμένα στοιχεία του μητρώου.

 

2)      Υποψήφια μέλη, τα οποία έως σήμερα δεν έχουν με κανένα τρόπο καταθέσει αίτημα εγγραφής επισκέπτονται την περιοχή https://mitroo.skle.gr/ Online Αίτηση Εγγραφής στον ΣΚΛΕ – ΝΠΔΔ και υποβάλλουν αίτημα εγγραφής ανεβάζοντας παράλληλα όλα τα απαιτούμενα έγγραφα σε μορφή pdf. Αφού πραγματοποιηθεί από την Ταμία του ΣΚΛΕ ο ταμειακός έλεγχος θα έχουν την δυνατότητα να μπαίνουν στο πεδίο Βεβαιώσεις και στο πεδίο δημιουργία απόδειξης και στην συνέχεια να εκτυπώνουν την Βεβαίωση εγγραφής και την απόδειξη πληρωμής.

 

 

Υποσημείωση: Είναι δυνατόν συνάδελφοι που έχουν αποστείλει τα δικαιολογητικά τους με email να μην βλέπουν στην εφαρμογή την εικόνα τους και τον αριθμό μητρώου προσωρινά. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί το πέρασμα των φυσικών αρχείων στην ηλεκτρονική εφαρμογή. Η διαδικασία αυτή θα γίνει με ευθύνη του ΣΚΛΕ ΝΠΔΔ.

Διαβάστηκε 11210 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 12:34

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.