ΑΠΕΡΓΙΑ, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

ΑΠΕΡΓΙΑ, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023


Νοσοκομεία λειτουργούν συνεχώς σε συνθήκες «πολέμου» - χαοτικές εφημερίες που τις περισσότερες φορές η αναμονή για τους ασθενείς ξεπερνάει και τις 8 ώρες -, νοσηλείες σε ράντζα και διαδρόμους, ασθενείς που μένουν αβοήθητοι χωρίς τη θεραπεία που χρειάζονται, Σχολεία λειτουργούν με βασικές ελλείψεις στις κτιριακές προδιαγραφές για την ασφάλεια των παιδιών, Κοινωνικές Υπηρεσίες τραγικά υποστελεχωμένες να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις καταστροφικές συνέπειες της κοινωνικό-οικονομικής κρίσης των πολιτών μέσα σε ένα κατακερματισμένο σύστημα προστασίας και κοινωνικής φροντίδας.

Έρχεται τώρα η εθνική τραγωδία στα Τέμπη και μας «αποκαλύπτει» ότι και ο Σιδηρόδρομος λειτουργεί χωρίς καμία ασφάλεια και η χρησιμοποίηση του είναι επικίνδυνη για τους επιβάτες του και τους εργαζόμενους του, παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις τους όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Αλήθεια θα περιμένουμε μια επόμενη τραγωδία για να αποκαλυφθούν λάθη και ελλείψεις και σε άλλες υποδομές και υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πολιτών, για να επιβεβαιώσουμε την απουσία μέτρων ασφαλείας και την υποστελέχωση ή θα δράσουμε άμεσα;

Αυτές τις συνθήκες καταγγέλλουμε εδώ και χρόνια ως κλάδος! Ως Κοινωνικοί Λειτουργοί που αγωνιζόμαστε καθημερινά για την ανθρώπινη ζωή, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την Κοινωνική Δικαιοσύνη δεν μπορούμε να μην καταγγείλουμε ότι όσο θα συνεχίζονται οι πολιτικές  που έχουν σαν προτεραιότητα, την εξοικονόμηση πόρων, τις ιδιωτικοποιήσεις, την επίτευξη πλεονασμάτων, την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας σε οικονομικούς οίκους, δεν θα σταματήσουν να συμβαίνουν εγκλήματα σαν αυτό της 1/3/2023 με θύματα το σπουδαιότερο όλων, την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ, που θα παρουσιάζονται σαν "ανθρώπινο λάθος". Τώρα, πρέπει να εισακουστούν τα αιτήματά μας, τώρα πρέπει να παρθούν μέτρα προστασίας σε όλους τους χώρους, σε κάθε δομή, σε κάθε υπηρεσία.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!


Διεκδικώντας επιτέλους, ο άνθρωπος, τα δικαιώματα, η υγεία, η δημόσια ασφάλεια, η κοινωνική φροντίδα, η παιδική προστασία να γίνουν προτεραιότητες του κράτους, ώστε να μην γίνονται «εκπτώσεις» στην ασφάλεια της ζωής μας, της ζωής των παιδιών μας και των οικογενειών μας, καλούμε τα Περιφερειακά Τμήματα του ΣΚΛΕ και τα μέλη μας να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία ή/και στις στάσεις εργασίας, που έχουν προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, οι Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα και σε όλες τις πόλεις της Χώρας στις 8/3/23.


Ο ΣΚΛΕ συμμετέχει στο συλλαλητήριο της Αθήνας, την Τετάρτη 8 Μάρτη, με σημείο συγκέντρωσης, την έξοδο του σταθμού Μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ επί της πλατείας Κοραή στις 12.30 μ.μ.


ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ!

Διαβάστηκε 4683 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 18:11

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.