Ο ΣΚΛΕ στην Καλαμάτα για την ενίσχυση πρωτοβουλίας επανασύστασης Τοπικού Τμήματος ΣΚΛΕ Μεσσηνίας

Απριλίου 05 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε συνάντηση κοινωνικών λειτουργών της περιοχής Μεσσηνίας με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΚΛΕ το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας.

Στη συνάντηση που είχε σκοπό την ενημέρωση των συναδέλφων για τη δράση του ΣΚΛΕ και τις θέσεις του για ζητήματα που απασχολούν τους κοινωνικούς λειτουργούς και τη ενίσχυση της βούλησης τους να επανασυστήσουν το Τοπικό Τμήμα, συμμετείχαν πάνω από 20 κοινωνικοί λειτουργοί.

 Τα θέματα της συζήτησης αφορούσαν τον τρόπο που λειτουργεί ο ΣΚΛΕ, τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και τη συνεργασία των Τοπικών Επιτροπών (τοπικών διοικήσεων) του ΣΚΛΕ με το Διοικητικό Συμβούλιο, τις θέσεις του ΣΚΛΕ για τις δύο κατηγορίες Κοινωνικών Λειτουργών (ΠΕ/ΤΕ), τη Δικαστική Συμπαράσταση κλπ.

Σημαντικό σημείο της συνάντησης η απόφαση των παρευρισκομένων να ζητήσουν, με τις διαδικάσίες που προβλέπει το Καταστατικό του ΣΚΛΕ, τη σύσταση του Τοπικού Τμήματος το προσεχές διάστημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΚΛΕ στη συνάντηση εκπροσώπησαν η Πρόεδρος, Τριανταφυλλιά Αθανασίου, ο Αντιπρόεδρος Τζανέτος Αντύπας, η Ταμίας Παναγιώτα Τζανετή και τα μέλη του ΔΣ Μαρία Ζήση, Περικλής Τζιάρας και Ευαγγελία Χαλβατζά. 

 


Facebook

Επικοινωνία


Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ
3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα : 2108834818, 2108827071
κινητό: 6972607021

email:

Шаблоны Joomla 2015