ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μαρτίου 27 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο ΣΚΛΕ στηρίζει ενεργά την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 και θα παραστεί στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, στις 10:00 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος-Αθήνα. 

Οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι παρέχουν επείγουσες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας και υγείας σε 100.000 ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ. Πάγια θέση του ΣΚΛΕ είναι η εξεύρεση μόνιμης, βιώσιμης και σταθερής λύσης ώστε το Βοήθεια στο Σπίτι να υλοποιείται σε κάθε Δήμο της χώρας με ωφελούμενους όλους τους Ηλικιωμένους και ΑμεΑ που χρήζουν υποστηρικτικών κατ΄οίκον υπηρεσιών χωρίς καμία διάκριση και χωρίς καμία οικονομική συμμετοχή. Το Βοήθεια στο Σπίτι εξυπηρετεί πάγιες και διαρκείς ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας που στο μέλλον μάλιστα αναμένεται να ενταθούν. Η αρμοδιότητα για την κάλυψη των αναγκών αυτών ανήκει στους Δήμους. Κατά συνέπεια θα πρέπει να ενταχθεί οργανικά στη Δομή των Διευθύνσεων Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων.

Υποστηρίζουμε δυναμικά τη διεκδίκηση για :

  • άμεση καταβολή των οφειλόμενων δεδουλευμένων στους εργαζόμενους που παραμένουν απλήρωτοι με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην εξαθλίωση και αυτοί και οι οικογένειές τους.  

  • άμεση καταβολή του ανθυγιεινού επιδόματος στους εργαζόμενους του Προγράμματος. 

  • άμεση ενίσχυση των Δομών Βοήθεια στο Σπίτι με το απαραίτητο προσωπικό, για την κάλυψη των σοβαρών ελλείψεων σε έμψυχο δυναμικό που δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. 

  • ενίσχυση και αναβάθμιση των υλικοτεχνικών μέσων που χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση του Προγράμματος.

  • ένταξη των εργαζόμενων του Βοήθεια στο Σπίτι που προσλήφθηκαν με διαδικασίες ΑΣΕΠ και διαθέτουν εξειδικευμένη εμπειρία 15 και πλέον ετών σε μόνιμες θέσεις εργασίας των Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας των Διευθύνσεων Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων με αναγνώριση των συμβάσεων εργασίας τους ως αορίστου χρόνου.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.