Δελτίο Τύπου του ΣΚΛΕ σχετικά με τις ανάγκες υποστήριξης των πληττόμενων από τη φονική πυρκαγιά περιοχών.

Ιουλίου 24 2018

Αθήνα 24/7/2018

 

Δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος σχετικά με τις ανάγκες υποστήριξης των πληττόμενων από τη φονική πυρκαγιά περιοχών.

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία που πλήττει την Αττική. Απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τις ευχές του για αποκατάσταση των τραυματιών αλλά και των τοπικών κοινωνιών.

Ο ΣΚΛΕ, μέσω του Γενικού Γραμματέα του ΔΣ του, βρέθηκε άμεσα στην πρώτη γραμμή των πληττόμενων περιοχών και παράλληλα δήλωσε τόσο εγγράφως όσο και προφορικά στα συναρμόδια Υπουργεία και στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ) τη διαθεσιμότητα και την ετοιμότητα των Κοινωνικών Λειτουργών να συνδράμουν στο έργο της ανακούφισης και υποστήριξης των κατοίκων και της προσπάθειας αποκατάστασης της καθημερινότητας των τοπικών κοινωνιών.

Την στήριξη και την αλληλεγγύη τους εκφράζουν Κοινωνικοί Λειτουργοί από την Κύπρο και από άλλες χώρες, οι οποίοι επικοινωνούν με το ΣΚΛΕ και δηλώνουν την διαθεσιμότητά τους για βοήθεια και τη βαθιά τους θλίψη για τις τραγικές ώρες που ζει η χώρα μας.

 

Επισυνάπτεται το Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.