Συμμετοχή στο 23o Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας

Ιουνίου 30 2022

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στην Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια 1-2-3/07/2022 δίνοντας μαζικό και δυναμικό παρόν για μια ανοιχτή κοινωνία, αξιοπρέπειας και ισότητας!

Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί, υπερασπιζόμενοι τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Κοινωνική Δικαιοσύνη προάγουν τις συνθήκες που ενθαρρύνουν το σεβασμό της πολυπολιτισμικής κοινωνίας με σκοπό την εξάλειψη των διακρίσεων σε βάρος κάθε ανθρώπου ή ομάδας, λόγω φυλής, χρώματος, φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, ηλικίας, θρησκείας, εθνοτικής καταγωγής, οικογενειακής κατάστασης, πολιτικών πεποιθήσεων, πνευματικής ή σωματικής αναπηρίας ή άλλης προτίμησης ή προσωπικού χαρακτηριστικού, ιδιότητας ή καθεστώτος, για μια κοινωνία ευημερίας. 

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος μέσω της συμμετοχής του σε δράσεις και μέσω της καθημερινής εργασίας των μελών του στοχεύει στην ισότιμη πρόσβαση στην στέγαση, υγεία, εκπαίδευση και εργασία για όλους και όλες. 

Συμμετέχουμε ενεργά στο Αντιρατσιστκό Φεστιβάλ συμβάλλοντας στην οικοδόμηση μιας κουλτούρας αποδοχής και κοινωνικής συνοχής που τα φαινόμενα ρατσισμού θα καταδικάζονται και θα εξαλείφονται.

Για μια κοινωνία με αλληλεγγύη και χωρίς διακρίσεις δεν αρκεί να μην είμαστε ρατσιστές, πρέπει να είμαστε ενεργά αντιρατσιστές!

 

Ο ΣΚΛΕ θα έχει τριήμερη παρουσία με δικό του τραπέζι στον χώρο του Φεστιβάλ. (ώρα έναρξης Φεστιβάλ 6.00 μ.μ)

 

Πληροφορίες για το Φεστιβάλ (πρόσβαση, πρόγραμμα,δρώμενα .....) στο: https://antiracistfestival.gr/

 

 

Facebook

Επικοινωνία


Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ
3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα : 2108834818, 2108827071
κινητό: 6972607021

email:

Шаблоны Joomla 2015