×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμμετοχή στην 48ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Δελτία Τύπου Γράφτηκε από  Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011 20:55 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Αθήνα 17/10/2011
Αριθ. πρωτ:9740

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας είναι το επιστημονικό και συνδικαλιστικό σωματείο των Κοινωνικών Λειτουργών της Χώρας . Αριθμεί 5000 μέλη και έχει 28 Περιφερειακά Τοπικά Τμήματα από τον Έβρο έως την Κρήτη.
Μπροστά στην ωμή πραγματικότητα της κλιμακούμενης εξαθλίωσης εργαζομένων και μη πολιτών, ο ΣΚΛΕ δεν μπορεί να παραμείνει αμέτοχος, προασπιζόμενος την αξιοπρέπεια, στην εργασία, την υγεία, την παιδεία. 
Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης όλων των Κοινωνικών προβλημάτων, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στα Νοσοκομεία, στην Εκπαίδευση, στις Δομές Ψυχικής Υγείας , στα Προνοιακά Ιδρύματα, στις δομές Απεξάρτησης, στο χώρο της Αναπηρίας, στις Φυλακές και γενικότερα σε όλους τους χώρους παροχής βοήθειας στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αγωνίζονται καθημερινά για την προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών και των ιδίων  ενάντια στην επιβολή πολιτικών που οδηγούν στην εξαθλίωση τους.
Ο ΣΚΛΕ καλεί τα μέλη του σε όποιο χώρο δουλειάς και αν βρίσκονται να μετέχουν μαζικά μέσα από τα κατά τόπους εργασιακά τους σωματεία, στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στις 19 και 20 Οκτωβρίου.

Ο ΣΚΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

 

Διαβάστηκε 3009 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 18:19