Θερινό Σχολείο - ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Θερινό Σχολείο - Προκήρυξη


Το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην προσπάθειά του για αμεσότερη επαφή και ουσιαστικό «άνοιγμα» σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες ανακοινώνει την πραγματοποίηση σύντομων, στοχευμένων, σεμιναριακού τύπου μαθημάτων κατά την καλοκαιρινή περίοδο, τα οποία θα απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη να πάρουν γνώσεις ή κάποιο πιστοποιητικό σε σύντομο χρονικό διάστημα ή είναι επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να καλύψουν χρηστικές ανάγκες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν όποιο μάθημα επιθυμούν. Μετά το τέλος της παρακολούθησης κάθε μαθήματος θα δοθεί σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Τα προσφερόμενα μαθήματα είναι τα ακόλουθα:

Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων
Κατασκευή Ερευνητικών Εργαλείων στο χώρο των Κοινωνικών Επιστημών και της Εκπαίδευσης
Συγγραφή Ακαδημαϊκών Εργασιών: Η συγγραφή εμπειρικής έρευνας
Οικονομικά της Υγείας και Αξιολόγηση της Τεχνολογίας Υγείας (HE & HTA)

Επιστημονικός υπεύθυνος: Αθανάσιος Κατσής
Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χρονική διάρκεια: 27 Ιουνίου – 17 Ιουλίου 2011. Οι ακριβείς ώρες των συναντήσεων κάθε μαθήματος θα ανακοινωθούν στις αρχές Ιουνίου αφού πρώτα οριστικοποιηθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων. Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε οι ώρες των συναντήσεων να διευκολύνουν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των εκπαιδευόμενων.

Πληροφορίες:  (Τηλ). 27410-74991,
Ε-Mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο http://dsep.uop.gr

Εκδήλωση ενδιαφέροντος-εγγραφές: Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση εγγραφής και να την αποστέλλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με φαξ στο 27410-74990.

Κόστος παρακολούθησης
150 ευρώ ανά μάθημα εκτός από το μάθημα των Οικονομικών της Υγείας και Αξιολόγησης της Τεχνολογίας που είναι 200 ευρώ λόγω αυξημένης χρονικής διάρκειας. Οι φοιτητές (όλων των βαθμίδων από όλα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ), το προσωπικό του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα πειραματικά σχολεία που εποπτεύει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα πληρώνουν 100 ευρώ το μάθημα. Την ίδια έκπτωση θα έχουν όσοι παρακολουθήσουν 2 ή περισσότερα μαθήματα ή εγγραφούν ομαδικά  από ένα φορέα (από 3 άτομα και πάνω εκτός ολιγοθέσεων σχολείων όπου αρκούν 2 άτομα). Σημειώνεται ότι όσοι έχουν δικαίωμα έκπτωσης, μετά την κατάθεση του ποσού και πριν την έναρξη των μαθημάτων θα χρειαστεί να προσκομίσουν στη Γραμματεία του Τμήματος  τα ανάλογα δικαιολογητικά (πχ πάσο ή βεβαίωση σπουδών για τους φοιτητές, βεβαίωση υπηρεσίας στο συγκεκριμένο φορέα για εκπαιδευτικούς των πειραματικών ή για ομαδικές εγγραφές). Όσοι έχουν θεωρημένη κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ, μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα δωρεάν.

Πληρωμή
Η πληρωμή θα γίνεται με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR74 0172 5030 0055 0304 9939 981

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Όσοι καταθέσουν είναι απαραίτητο να αναγράφουν "έργο 0148" καθώς και το ονοματεπώνυμο του καταθέτη. Στη συνέχεια αντίγραφο του καταθετηρίου θα πρέπει να σταλεί στο Τμήμα, είτε ταχυδρομικά (Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη, 20100, Κόρινθος) είτε με φαξ (27410-74990), είτε σε σκαναρισμένη μορφή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ανακοινώνεται ότι η τελική ημερομηνία παραλαβής εγγραφών και καταθετηρίων είναι η Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011.

Πιστοποιητικό παρακολούθησης-Εκπαιδευτικό υλικό
Μετά το τέλος της παρακολούθησης των μαθημάτων, οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης μαζί με την αναλυτική περιγραφή του μαθήματος. Επισημαίνουμε ότι μετά το τέλος του Θερινού Σχολείου το πιστοποιητικό παρακολούθησης θα υποβληθεί προς αντιστοίχιση στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων. Επίσης, στους φοιτητές κάθε μαθήματος θα δοθεί το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πακέτο (φωτοτυπίες σημειώσεων, άρθρα, ηλεκτρονικά αρχεία, κλπ).

Διαβάστηκε 9697 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τελευταία τροποποίηση στις Δεκεμβρίου 26 2014

Facebook

Επικοινωνία


Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ
3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα : 2108834818, 2108827071
κινητό: 6972607021

email:

Шаблоны Joomla 2015