×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 633

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΣΚΛΕ στην Καλαμάτα για την ενίσχυση πρωτοβουλίας επανασύστασης Τοπικού Τμήματος ΣΚΛΕ Μεσσηνίας

Παρουσίες - Συμμετοχές Γράφτηκε από  Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 20:32 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε συνάντηση κοινωνικών λειτουργών της περιοχής Μεσσηνίας με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΚΛΕ το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας.

Στη συνάντηση που είχε σκοπό την ενημέρωση των συναδέλφων για τη δράση του ΣΚΛΕ και τις θέσεις του για ζητήματα που απασχολούν τους κοινωνικούς λειτουργούς και τη ενίσχυση της βούλησης τους να επανασυστήσουν το Τοπικό Τμήμα, συμμετείχαν πάνω από 20 κοινωνικοί λειτουργοί.

 Τα θέματα της συζήτησης αφορούσαν τον τρόπο που λειτουργεί ο ΣΚΛΕ, τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και τη συνεργασία των Τοπικών Επιτροπών (τοπικών διοικήσεων) του ΣΚΛΕ με το Διοικητικό Συμβούλιο, τις θέσεις του ΣΚΛΕ για τις δύο κατηγορίες Κοινωνικών Λειτουργών (ΠΕ/ΤΕ), τη Δικαστική Συμπαράσταση κλπ.

Σημαντικό σημείο της συνάντησης η απόφαση των παρευρισκομένων να ζητήσουν, με τις διαδικάσίες που προβλέπει το Καταστατικό του ΣΚΛΕ, τη σύσταση του Τοπικού Τμήματος το προσεχές διάστημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΚΛΕ στη συνάντηση εκπροσώπησαν η Πρόεδρος, Τριανταφυλλιά Αθανασίου, ο Αντιπρόεδρος Τζανέτος Αντύπας, η Ταμίας Παναγιώτα Τζανετή και τα μέλη του ΔΣ Μαρία Ζήση, Περικλής Τζιάρας και Ευαγγελία Χαλβατζά. 

 


Διαβάστηκε 9441 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 20:45