×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49403

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκληση για τη σύσταση Π.Τ. Κεντρικής Μακεδονίας ΣΚΛΕ ν.π.δ.δ.

Ανακοινώσεις Συλλόγου Γράφτηκε από  Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 14:03 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔOΣ για την ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΚΛΕ (νπδδ) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

O Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας (ΣΚΛΕ) ΝΠΔΔ προσκαλεί τους Κοινωνικούς Λειτουργούς τοπικής αρμοδιότητας του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας σε συνάντηση εργασίας την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 έως 16:00 στο Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης  «Αλέξανδρος» Εθνικής Αμύνης 1, με σκοπό την Ίδρυση του 1ου Περιφερειακού Τμήματος (ΠΤ) του ΝΠΔΔ ΣΚΛΕ σύμφωνα με τα άρθρο 75 και 76 του Ν.4488/2017. ΦΕΚ Α. 137/13-09-2017.

Τακτικά μέλη του ΣΚΛΕ είναι υποχρεωτικά όλοι οι κοινωνικοί λειτουργοί που είναι απόφοιτοι: α) Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης της ημεδαπής ή του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης με κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας και β) Σχολών ή τμημάτων της αλλοδαπής, των οποίων τα διπλώματα έχουν αναγνωριστεί ως ισότιμα με τα διπλώματα των ημεδαπών σχολών και τμημάτων.

Μέλη του ΠΤ ΣΚΛΕ Κεντρικής Μακεδονίας είναι οι Κοινωνικοί Λειτουργοί των Νομών: Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών, Χαλκιδικής.

 

Θέματα της συνάντησης

·         Θεσμική μετεξέλιξη του ΣΚΛΕ και αρμοδιότητες.

·         Αιτήματα του κλάδου- θέσεις του ΣΚΛΕ.

·         Ίδρυση Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας

·         Ορισμός Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής (ΠΔΕ) /ΠΤ Κεντρικής Μακεδονίας παρ.1,2,3,4 του άρ. 76 του Ν 448/20178 για την Ίδρυση των Περιφερειακών Τμημάτων.

Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των Κοινωνικών λειτουργών του Περιφερειακού Τμήματος κρίνεται απαραίτητη στην εν λόγω διαδικασία για την ίδρυση του 1ΟΥ Περιφερειακού Τμήματος του ΝΠΔΔ ΣΚΛΕ.

 

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να ζητήσετε διευκόλυνση από την εργασία σας με την έγκαιρη γνωστοποίηση στην υπηρεσία σας αντιγράφου της παρούσης πρόσκλησης.

Στο τέλος της Συνάντησης θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Διαβάστηκε 3937 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 14:11