Συλλυπητήρια Ανακοίνωση για την απώλεια της Μαλάμως Νεοφύτου

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της Κύπριας Κοινωνικής Λειτουργού Μαλάμως Νεοφύτου.

Η Μαλάμω Νεοφύτου, πρωτοπόρος Κοινωνική Λειτουργός, υπηρέτησε την Κοινωνική Εργασία με όραμα και πάθος συμβάλλοντας στην αναγνώριση και την καθιέρωση του επαγγέλματος στην Κύπρο, στην ανάπτυξη των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας και στην ίδρυση του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Κύπρου.

Η ενασχόλησή της με την Κοινωνική Εργασία τόσο σε επίπεδο εφαρμογής στο πεδίο όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο είχε πάντα ως γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και την προσφορά στον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο.

Από τη θέση της προέδρου του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Κύπρου εργάστηκε ακούραστα και από κοινού με το Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας για την ανάπτυξη και την ορατότητα του επαγγέλματος. Η σύμπραξη των δύο Συνδέσμων επισφραγίστηκε με την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας το 1999 και απέδωσε μεταξύ άλλων μεγάλο αριθμό κοινών συνεδρίων και δράσεων, σφυρηλατώντας έτσι ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των Κοινωνικών Λειτουργών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στο Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Κύπρου, στους Κύπριους συναδέλφους, στην οικογένεια και τους δικούς της ανθρώπους.

Διαβάστηκε 1244 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 00:52

3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα : 2108834818, 2108827071