Ανακοινώσεις

Μαρτίου 14 2024

Ανακοίνωση σχετικά με τα αναφερόμενα για τη φυγή ανήλικου 15χρονου

Σχετικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, για την υποτιθέμενη σύλληψη Κοινωνικού Λειτουργού, ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, διευκρινίζει τα παρακάτω: => Στην αναφερόμενη περίπτωση ουδέποτε συνελήφθη Κοινωνικός Λειτουργός. Στο σημείο, δε, αυτό θα πρέπει να διευκρινιστεί, ότι τον επαγγελματικό τίτλο του Κοινωνικού Λειτουργού φέρουν…
Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις

Παρεμβάσεις

Δείτε όλες τις Παρεμβάσεις

Αθήνα 17/5/2011
Αριθ. πρωτ: 9548

Προς: Μέλη Σ.Κ.Λ.Ε. Π.Τ. Κεντρικής Μακεδονίας                           

ΘΕΜΑ: Εκλογή τοπικής επιτροπής στο Τοπικό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.
Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,
Το Δ.Σ. του Σ.Κ.Λ.Ε., σύμφωνα με την απόφαση της Τοπικής Συνέλευσης της 8ης Απριλίου, σας προσκαλεί σε διαδικασία Τοπικής Συνέλευσης για την εκλογή Τοπικής Επιτροπής του ΠΤ ΣΚΛΕ  Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 και ώρα 16:00 στο χώρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32 και Ολύμπου).
Η εκλογή εφορευτικής επιτροπής και οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων θα γίνουν την ίδια ημέρα. Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές θα έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του ΣΚΛΕ, για τα έτη 2010 και 2011, αλλά και νέα μέλη τα οποία θα μπορούν να κάνουν εγγραφή επιτόπου προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (2 φωτογραφίες, άδεια άσκησης επαγγέλματος και αίτηση εγγραφής). Μέλη μη τακτοποιημένα οικονομικά θα μπορούν επιτόπου να τακτοποιούν τις εκκρεμότητές τους.
Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το νέο καταστατικό τα μέλη του τοπικού τμήματος που δεν έχουν πληρώσει τη συνδρομή του επί δύο χρόνια εγγράφονται εκ νέου καταβάλλοντας το ποσό της συνδρομής  του τρέχοντος έτους δηλαδή € 50,00 και συμπληρώνοντας επιτόπου μια αίτηση επικαιροποίησης στοιχείων και προσκομίζοντας 2 φωτογραφίες για την έκδοση νέας επαγγελματικής ταυτότητας.
Η συμμετοχή όλων σας είναι σημαντική, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους και τις διεκδικήσεις του κλάδου μας, όλοι μαζί πρέπει να δυναμώσουμε την φωνή του Σ.Κ.Λ.Ε. και να κάνουμε την Κεντρική Μακεδονία βασικό πυλώνα των δράσεων μας.
Για το Δ. Σ.
Η Πρόεδρος   
Λίτσα  Χαλβατζά   

Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Λουκάς

Για περισσότερες πληροφορίες :
Κατερίνα Καραστεργίου :   6973581846, 2310-754932, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τάσος Δρόντσος: 6942425542, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σπύρου Θανάσης : 6946996386, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ( Δ.Σ.ΣΚΛΕ.)
Ή στα τηλέφωνα του Σ.Κ.Λ.Ε. 210-8834818 (Τρίτη-Πέμπτη 6-8 μ.μ.)

Ενημερώσεις από Συνδικαλιστικές Οργανώσεις (ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕΔΗΝ)

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.