Ανακοινώσεις

Μαϊος 03 2023

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για δύο Συντάκτες /τριες για το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΝΠΔΔ) και η Διευθύντρια Σύνταξης του περιοδικού «Επιθεώρηση Κοινωνικών Επιστημών ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ» καλούν μέλη του ΝΠΔΔ ΣΚΛΕ που είναι σε θέση να παρουσιάσουν ευρεία γνώση της θεωρίας, της πρακτικής καθώς και των ερευνητικών μεθόδων της Κοινωνικής Εργασίας να αιτηθούν για δυο θέσεις Συντακτών/τριών. (εξαιρούνται της…
Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις

Παρεμβάσεις

Δείτε όλες τις Παρεμβάσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΣΚΛΕ στηρίζει και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία που πραγματοποιούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου με βασικό στόχο και διεκδίκηση την απόκρουση των αντεργατικών, αντικοινωνικών και αναποτελεσματικών μέτρων.

Απεργούμε και αγωνιζόμαστε για την Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων, για να ληφθούν επιτέλους μέτρα για την ανεργία, για να υπάρξουν δουλειές για όλους, για να διασφαλίσουμε τα κοινωνικά και εργασιακά μας δικαιώματα, ενάντια στη διαθεσιμότητα - απολύσεις και στη φτωχοποίηση της κοινωνίας.

Επιπλέον, εμείς οι Κοινωνικοί Λειτουργοί της χώρας διεκδικούμε:

 

  • Την άμεση λήψη επειγουσών μέτρων για την υποστήριξη όλων των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλλωτων κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από τις συνέπειες των εφαρμοζόμενων μνημονιακών πολιτικών.
  • Την εξασφάλιση του δημοσίου χαρακτήρα του Κράτους - Πρόνοιας με παράλληλη αύξηση των κοινωνικών δαπανών  έτσι ώστε να υπάρχει ουσιαστική  δωρεάν παροχή κοινωνικών υπηρεσιών σε όλους.
  • Την άμεση ενίσχυση των δομών παροχής κοινωνικής φροντίδας με προσωπικό και πόρους για να ανταπεξέλθουν στις σημερινές πιεστικές κοινωνικές ανάγκες και στον αυξημένο σημερινό τους ρόλο.
  • Την άμεση ένταξη των δικαιούχων στα υπάρχοντα κοινωνικά προγράμματα με κατεπείγουσες διαδικασίες.
  • Την ουσιαστική διασφάλιση των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων με έμφαση στην τροφή, τη στέγαση και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους που πλήττονται από την κρίση με μέτρα καθολικού χαρακτήρα που να ανταποκρίνονται στις σημερινές επείγουσες συνθήκες.

 

Συμμετέχουμε μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
11.00 π.μ. ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

 

Ενημερώσεις από Συνδικαλιστικές Οργανώσεις (ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕΔΗΝ)

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.