Δελτίο Τύπου ΠΤ Αττικής για την απεργία της 21ης Μαΐου

Το Περιφερειακό Τμήμα ΣΚΛΕ Αττικής καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά  με τα σωματεία τους στην απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 21 Μάϊου.

Την Τρίτη 21Μαϊου, ενώνουμε τη φωνή μας με τους δημόσιους υπαλλήλους όλης της Χώρας και διεκδικούμε όλα όσα απαιτούνται για το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού, του ανέργου, του αστέγου, της κάθε γυναίκας που υπόκεινται βία και κακοποίηση, των ατόμων με αναπηρία αλλά και κάθε ευάλωτης ομάδας που βρίσκεται σε άμεσο ή έμμεσο κίνδυνο.

Την στιγμή που στην εκπαίδευση δεν έχει συσταθεί Κοινωνική Υπηρεσία διεπιστημονικά στελεχωμένη σε κάθε σχολική μονάδα, με απόρροια ένας Κοινωνικός Λειτουργός με σύμβαση ορισμένου χρόνου να τοποθετείται σε πέντε σχολικές μονάδες, την στιγμή που στα καταστήματα κράτησης η αναλογία κοινωνικών λειτουργών προς εξυπηρετούμενους κρατούμενους κυμαίνεται από 1:500 έως 1:250, τη στιγμή που στα νοσοκομεία της Χώρας η μέση αναλογία κοινωνικών λειτουργών ανά κλίνες πλησιάζει το 1:100, που η κατάσταση στα Κέντρα Υγείας αποτυπώνεται ως τραγική καθώς τα περισσότερα από αυτά δεν διαθέτουν ούτε έναν Κοινωνικό Λειτουργό, που τα Κέντρα Κοινότητας είναι υποστελεχωμένα με εργαζόμενους δύο ταχυτήτων είναι σημαντικό μαζικά να πούμε «Φτάνει Πια»!

Εμείς οι Κοινωνικοί Λειτουργοί, απεργούμε ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις αλλά και ενάντια  στην εμπορευματοποίηση της υγείας και της παιδείας. Δίνουμε το παρών και αναδεικνύουμε τη διαχρονική υποστελέχωση, τον κατακερματισμό δημοσίων δομών και υπηρεσιών, τις επισφαλείς εργασιακές συνθήκες, την απουσία μέτρων προστασίας στους εργασιακούς χώρους καθώς και τη συνεχή υποβάθμιση των υπηρεσιών που παράσχουμε καθημερινά.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

- Μόνιμες Προσλήψεις Κοινωνικών Λειτουργών στις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων και τους άλλους τομείς του δημόσιου συστήματος κοινωνικής φροντίδας

- Μισθολογικές αυξήσεις

- Μέτρα ενάντια στην ακρίβεια

- Επαναφορά Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

- Μονιμοποίηση των Κοινωνικών Λειτουργών που εργάζονται στα Κέντρα Κοινότητας, τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, τα Κοινωνικά Φαρμακεία, τα Συμβουλευτικά Κέντρα Γυναικών, τις  Δομές Αστέγων, τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας των Περιφερειών, τις Δομές Φιλοξενίας και Υποστήριξης των Προσφύγων κ.α.
- Ενιαίο Αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν σύστημα Υγείας-Πρόνοιας χωρίς διακρίσεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς

-Χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στους Κοινωνικούς Λειτουργούς

-Ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια

Εκ του Περιφερειακού Συμβουλίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία. Είναι απεργία.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.