ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ» ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ «Νικόδημος Γραικός», Ίδρυμα «Μ. Κόκκορη»

Η τέταρτη παρουσίαση της δράσης «Εκπαιδευτικές-Ενημερωτικές Μεταβιβάσεις», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/2/2023 στις 18:30 μ.μ. από τον συνάδελφο Αγγελόπουλο Βασίλη, εργαζόμενο σε ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης έγινε εκτενής αναφορά στο πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση και για την πρόσβαση παιδιών και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. ενώ παρουσιάστηκαν και οι παρεχόμενες υπηρεσίες του κέντρου. Αναλυτική αναφορά έγινε και για το κανονιστικό πλαίσιο καθώς και για το πλαίσιο λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης και ειδικότερα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ενήλικων Ατόμων με Αναπηρία. Τέλος, ο Κος Αγγελόπουλος εστίασε τόσο στον πληθυσμό-στόχο όσο και στα αδύναμα σημεία και «κακώς κείμενα» των συγκεκριμένων δομών.

Μεταξύ των ζητημάτων που τέθηκαν, κυρίως από μέλη του ΠΣ ΣΚΛΕ Αττικής,  ως προς την απασχόληση του /της ΚΛ ήταν η έλλειψη αναλογίας ΚΛ /ωφελούμενων καθώς και η δυνατότητα να προσλαμβάνονται επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση/αίτηση από ΚΛ, πράξη που υποκρύπτει ακόμη και αντιποίηση.

Καθ'όλη τη διάρκεια της παρουσίασης υπήρξε αλληλεπίδραση και γόνιμος διάλογος μεταξύ των συναδέλφων οι οποίοι εξέφρασαν απορίες και ερωτήσεις σχετικά με την λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής απασχόλησης ΑΜΕΑ.

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά και στις υπόλοιπες παρουσιάσεις καθώς είναι σημαντική η δημιουργία ενός σταθερού πλαισίου δικτύωσης ενημερωτικής και επιμορφωτικής συνδιαλλαγής, οι οποίες γίνονται αποκλειστικά διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής ZOOM, την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα, στις 18:30 μ.μ με διάρκεια μίας ώρας. Όσοι και όσες συνάδελφοι /ισσες επιθυμούν να συμμετάσχουν με παρουσίαση στη δράση, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα στο σύνδεσμο που ακολουθεί:
https://forms.gle/DaCFpCLxqh2KfJX57

Οι επόμενες παρουσιάσεις θα γίνουν στις 29/3 με αντικείμενο παρουσίασης την Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία και στις 5/4 με αντικείμενο παρουσίασης το CIF Hellas (Council International Fellowship Hellas- Συμβούλιο Διεθνούς Συμφιλίωσης Ελλάδος) με αναφορά στα Διεθνή Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ανταλλαγών

Εκ του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής ΣΚΛΕ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.