Δελτίο Τύπου για ολοκλήρωση δράσης συλλογής και διάθεσης παιχνιδιών

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 ολοκληρώθηκε επιτυχώς η δράση του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Ελλάδας), με σκοπό τη συλλογή και τη διάθεση παιχνιδιών που ξεκίνησε κατά την περίοδο των εορτών.

Αρχικός σκοπός της πρωτοβουλίας ήταν η συλλογή παιχνιδιών για παιδιά κοινωνικά ευάλωτων οικογενειών της Πάτρας, με την ενεργό συμμετοχή σχολείων και συλλόγων γονέων της περιοχής. Οι μαθητές ενθαρρύνθηκαν να επιλέξουν ένα –κατά προτίμηση δικό τους- παιχνίδι και να το προσφέρουν ως δώρο σε κάποιο άλλο παιδί.  Ένα μέρος των παιχνιδιών διανεμήθηκε στα παιδιά που παραβρέθηκαν στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Πατρέων την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρας.

Δεδομένης της ανταπόκρισης, τα υπόλοιπα παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν, κατηγοριοποιήθηκαν και διατέθηκαν σε χώρους που φοιτούν, επισκέπτονται ή περιθάλπονται παιδιά προκειμένου να αξιοποιηθούν στο έπακρο. Παιδικά βιβλία, επιτραπέζια και πλήθος άλλων παιχνιδιών παραδόθηκαν, μέσω εκπροσώπων του ΣΚΛΕ, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Καραμανδανείου Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, στο 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Πατρών καθώς και στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αχαΐας.

Το σπουδαιότερο κοινωνικό μήνυμα που επιχείρησε να προάγει η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ήταν η καλλιέργεια της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης των παιδιών, μέσω της ανιδιοτέλειας και της προσφοράς. Μιας προσφοράς που δεν εξαντλείται σε εορταστικές περιόδους. Για μία ακόμα φορά, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές του 47ου Νηπιαγωγείου, του 35ου Δημοτικού Σχολείου και του 21ου Γυμνασίου Πατρών, για την ευαισθητοποίηση και την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση της δράσης.

Πάτρα, 24 Ιανουαρίου 2023

   

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.