Δελτίο Τύπου: 50 χρόνια από τον Ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου

Το ΠΣ ΣΚΛΕ Κρήτης καλεί όλες και όλους του συναδέλφους/ισσες να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, την Παρασκευή 17 Νοέμβρη.

50 χρόνια από τον Ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου συνεχίζουμε να διδασκόμαστε, εμπνεόμαστε και να δίνουμε υπόσχεση συνέχισης των αγώνων για την εκπλήρωση των συνθημάτων και ιδανικών του Πολυτεχνείου.

Στο σύνθημα «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία» περικλείονται και οι αρχές της Κοινωνικής Εργασίας και οι καθημερινοί αγώνες, στο βαθμό που αναλογεί στο επάγγελμα των Κοινωνικών Λειτουργών στο πεδίο, ενάντια στις αιτίες που δημιουργούν φτώχεια, διακρίσεις, αποκλεισμό από τα κοινωνικά αγαθά της Παιδείας-Υγείας-Πρόνοιας. Ενάντια στην κατάργηση όλο και περισσότερων κεκτημένων δικαιωμάτων, στην κρατική καταστολή και την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Το σύνθημα της πύλης του Πολυτεχνείου «έξω αι ΗΠΑ-έξω το ΝΑΤΟ» μοιάζει τρομακτικά επίκαιρο αφού από το νησί μας κιόλας, την αμερικάνικη βάση της Σούδας, υποστηρίζεται στρατιωτικά το κράτος κατοχής του Ισραήλ.

Απαιτούμε να σταματήσει η Σφαγή στην Παλαιστίνη τώρα, να μην γίνουμε συνένοχοι/ες στη δολοφονία συνανθρώπων μας.

Τιμάμε τους αγώνες για Ελευθερία και Αξιοπρέπεια, για αυτό πέρα από την σεβασμό απέναντι στους αγωνιστές/στριες του Αντιδικτατορικού Αγώνα, στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης και καταδικάζουμε τη σφαγή χιλιάδων αμάχων ανάμεσα στους οποίους μετράμε περισσότερα από 4500 χιλιάδες παιδιά.

Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου αποδεικνύουν ότι κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος μπροστά στους συλλογικούς αγώνες!

Συγκεντρώσεις:

Ηράκλειο, Πλ. Ελευθερίας στις 18:30

Χανιά, Πλ. Αγοράς στις 18:00

Ρέθυμνο, Δημαρχείο 18:30

Άγιος Νικόλαος, Κεντρική Πλατεία 18:00

Ιεράπετρα, Κεντρική Πλατεία 18:00

Σητεία, Κεντρική Πλατεία 18:00

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.