Συνάντηση ΠΣ του ΠΤ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης του ΣΚΛΕ με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Στα πλαίσια συναντήσεων με θεσμικούς φορείς, αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΠΣ) του Περιφερειακού Τμήματος (ΠΤ) Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΣΚΛΕ, ως νεοσύστατο Διοικητικό Όργανο του ΝΠΔΔ, (μετά τις Εκλογές της 2ας Μαρτίου 2022), πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννη Ζαμπούκη και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννη Μπόγδη την Πέμπτη 16/6/2022, στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης. 

Τα μέλη του ΠΣ ενημέρωσαν τη Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης  για το ρόλο και τις δράσεις του ΣΚΛΕ, το σκοπό και τα σχέδια ανάπτυξης του ΠΤ, καθώς και για το ρόλο των Κοινωνικών Λειτουργών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επιπλέον εκφράστηκε η ανάγκη εύρεσης κατάλληλου χώρου στέγασης, για τις ανάγκες λειτουργίας του ΠΤ, καθώς η Αλεξανδρούπολη αποτελεί την έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, βάσει της σχετικής νομοθεσίας.

Μέσα σε ένα εποικοδομητικό  κλίμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης δεσμεύτηκε για την παραχώρηση κατάλληλου χώρου για τις ανάγκες των Κοινωνικών Λειτουργών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Τέθηκαν επίσης οι βάσεις  και οι προοπτικές για τη δημιουργία μίας διαρκούς συνεργασίας μεταξύ του ΠΤ και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το ΠΤ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης  ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ιωάννη Ζαμπούκη, για την άμεση ανταπόκριση και τη δέσμευσή του για την παραχώρηση χώρου, ο οποίος θα δοθεί προς χρήση στο ΠΤ μετά την ολοκλήρωση των τυπικών και των νόμιμων διαδικασιών. Μετά την παραχώρηση του χώρου, θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας του χώρου στέγασής μας και τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας.

Facebook

Επικοινωνία

 

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ
3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα : 2108834818, 2108827071
κινητό: 6972607021

email:

 

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.