ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ.Γ. ΤΟΥ ΠΤ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΛΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Στα πλαίσια της δικτύωσης με τοπικούς φορείς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Γενικός Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΠΣ) του Περιφερειακού Τμήματος (ΠΤ) Νοτίου Αιγαίου του ΣΚΛΕ, ως νεοσύστατο Διοικητικό Όργανο του ΝΠΔΔ, (μετά τις Εκλογές της 2ας Μαρτίου 2022), πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους  του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης Νοτίου Αιγαίου κ.κ. Κυριακή Κυρίτση και Κωνσταντίνα Κουρκουμάρη, την Παρασκευή 24/6/2022, στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης. 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣ ενημέρωσε τις εκπροσώπους του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης Νοτίου Αιγαίου για τον σκοπό και τη λειτουργία του ΣΚΛΕ και στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για την αναγκαιότητα αλλά και τα οφέλη της δικτύωσης των υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στον κοινωνικό τομέα. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της συνάντησης αναφέρθηκαν φλέγοντα και επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα, όπως ο μαζικοποιημένος τουρισμός και η διασύνδεσή του με τον κοινωνικό ιστό, τα προβλήματα που δημιουργεί η πολλαπλή νησιωτικότητα, η κοινωνική ένταξη ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, η γυναικεία και παιδική κακοποίηση, η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της Περιφέρειας καθώς και οι κοινωνικο-οικονομικές και επιτόπιες έρευνες του Παρατηρητηρίου. Σε αυτή τη λογική συμφωνήθηκε η ενδυνάμωση της συνεργασίας του ΣΚΛΕ με το Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης με στόχο την ανάδειξη και αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων της Περιφέρειας.

 Τέλος, το Παρατηρητήριο με αφορμή την ανοιχτή Ημερίδα που προγραμματίζεται να υλοποιηθεί το φθινόπωρο του 2022 στη Σύρο, προσκάλεσε το Περιφερειακό Τμήμα Νοτίου Αιγαίου του ΣΚΛΕ ΝΠΔΔ να συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση, μέσω ενός ενημερωτικού, διαδραστικού εργαστηρίου.

Facebook

Επικοινωνία

 

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ
3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα : 2108834818, 2108827071
κινητό: 6972607021

email:

 

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.