ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου

Κοπές Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στους Νομούς της Περιφέρειας Ηπείρου

Το Περιφερειακό Συμβούλιο του ΣΚΛΕ Ηπείρου στα πλαίσια της συχνής επαφής και επικοινωνίας με τα μέλη του, την εποικοδομητική συνεργασία και την ανάδειξη και προώθηση  επιστημονικών και επαγγελματικών ζητημάτων  του Κλάδου έκοψε την πίτα για την νέα χρονιά στους τέσσερις Νομούς που εκπροσωπεί .

Συγκεκριμένα :

Στην Πρέβεζα την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026

Στα Ιωάννινα την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026

Στην Άρτα την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026

Στην Ηγουμενίτσα Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026 .

Σε  πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων κοινωνικών λειτουργών και φίλων η κοπή της βασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του ΣΚΛΕ σε όλες τις πόλεις της Ηπείρου  και το αποτύπωμα από αυτές τις συναντήσεις ήταν το αντάμωμα παλιών και νέων συναδέλφων, αναδρομή σε ευχάριστες αλλά και ιδιαίτερες επαγγελματικές στιγμές, δικτύωση και ανανέωση συνεργασιών, ενημέρωση για θέματα του κλάδου και παρεμβάσεις του ΣΚΛΕ . Χαρακτηριστικά όλων των  εκδηλώσεων  ήταν το θετικό και αισιόδοξο κλίμα, η ανταλλαγή απόψεων και ο σχεδιασμός δράσεων για την κοινωνική εργασία και τη συμβολή της στο σχεδιασμό και την εφαρμογή της κοινωνικής πολιτικής.

Ειδικότερα στη συνάντηση των Ιωαννίνων, ιδιαίτερη τιμή και χαρά αποτέλεσε για εμάς η παρουσία της αναπληρώτριας Περιφερειάρχη Ηπείρου Αγνής Νάκου και της αναπληρώτριας Δημάρχου Ιωαννιτών, Σοφίας Μαρκούλα , οι οποίες απηύθυναν θερμό χαιρετισμό και εξέφρασαν την συνεχόμενη και ουσιαστική στήριξη στο  Έργο μας. Παρούσα ήταν και η συνάδελφος αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Δήμου Δωδώνης, Χρυσούλα Δάλλα .

Καλή Χρονιά σε όλους με στόχους την κοινωνική δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και τη συμπερίληψη.