Δελτίου Τύπου: Κάλεσμα σε κινητοποιήσεις για τη σωτηρία του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου και του Δημόσιου χαρακτήρα του !

Η γενικευμένη και συνεχιζόμενη υποβάθμιση των Νοσοκομείων και των δομών Υγείας στο νησί, σήμερα αποτυπώνεται στον κίνδυνο ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Για τη διαλυτική κατάσταση σε αυτό το ιστορικό Νοσοκομείο που για πολλές δεκαετίες κάλυπτε σχεδόν όλη την Κρήτη ευθύνη έχουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις που βήμα - βήμα εφάρμοσαν την πολιτική της εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης των δημόσιων δομών υγείας.

Τόσο η πιθανή κατάρρευση του Βενιζελείου, όσο και τα σχέδια για παράδοση του σε «καλοθελητές» ιδιώτες θα αποτελέσει μείζον πρόβλημα για τους/τις πάσχοντες/ουσες, τις οικογένειές τους και όλη την κοινότητα.

Ήρθε η ώρα ο λαός του Ηρακλείου να πάρει την υπόθεση της σωτηρίας του Βενιζελείου και του δημόσιου χαρακτήρα του στα χέρια του!

Σε αυτή την κατεύθυνση, το Περιφερειακό Συμβούλιο ΣΚΛΕ Κρήτης στηρίζουμε την αγωνιστική πρωτοβουλία της Ένωσης Γιατρών και των υγειονομικών του Βενιζελείου και συμμετέχουμε την Τετάρτη 18/10 στην πορεία στις 10 π.μ. από το Βενιζέλειο με προορισμό την πλ. Ελευθερίας όπου στις 12 π.μ. θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση.

Επιπλέον, ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Ηρακλείου για συμμετοχή σε  παν-Ηρακλειώτικο συλλαλητήριο την Παρασκευή 20/10 στις 7 μ.μ., στην πλ. Ελευθερίας, δίνοντας συνέχεια στον αγώνα για τη σωτηρία του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο ΣΚΛΕ Κρήτης προειδοποιεί ότι το κλείσιμο του Βενιζελείου, που εξυπηρετεί χιλιάδες συνανθρώπους μας θα προκαλέσει σοβαρό κοινωνικό αντίκτυπο. Η διεκδίκηση της αποκλειστικά δημόσιας δωρεάν Υγείας στο ύψος των αναγκών και των δυνατοτήτων του σήμερα, είναι υπόθεση όλων των εργαζόμενων.

Για αυτό παίρνουμε την πρωτοβουλία με τη σειρά μας να καλέσουμε όλους τους μαζικούς φορείς του Ηρακλείου, εργατικά σωματεία, μαχόμενους υγειονομικούς, συλλόγους ασθενών, συλλόγους γονέων στην οργάνωση ενός παν-Ηρακλειώτικου Συλλαλητηρίου την Παρασκευή 20/10 7 μ.μ. στην πλ. Ελευθερίας.

Παράλληλα, καλούμε τις/τους Κοινωνικούς Λειτουργούς του Ηρακλείου να δώσουν ηχηρό παρόν στις κινητοποιήσεις.
Σήμερα είναι αναγκαίο και επίκαιρο να δυναμώσει ο αγώνας για τη σωτηρία του Βενιζελείου και του δημόσιου χαρακτήρα του!

Απαιτούμε:

- Άμεσες προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, για να λειτουργήσουν τα χειρουργεία και τα ιατρεία, να μπορούν να εφημερεύσουν οι κλινικές, να λειτουργήσει το Νοσοκομείο.

- Καμία παράδοση των δημόσιων Νοσοκομείων στους έμπορους της υγείας. Τα νοσοκομεία είναι περιουσία του ελληνικού λαού δεν παραχωρούνται.

- Γενναία χρηματοδότηση όλων των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας από τον κρατικό προϋπολογισμό. Να μην κλείσει κανένα Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας.

- Να καταργηθούν οι πληρωμές στα δημόσια νοσοκομεία.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.