Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση με τον υπεύθυνο Περιφερειακό Σύμβουλο για τα θέματα Υγείας και Παιδείας

Συνάντηση ενημέρωσης - συνεργασίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 16/2 η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ιονίων Νήσων του Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας κα Αγγελική Ρωμαίου και η Ταμίας κα Σοφία Μπάρμπα με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Ζήκο, υπεύθυνο για θέματα Υγείας και Παιδείας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας.

Τα μέλη του ΔΣ ενημέρωσαν τον υπεύθυνο για θέματα Υγείας και Παιδείας, για τομείς που αφορούν το σημαντικό ρόλο των Κοινωνικών Λειτουργών και της Κοινωνικής Εργασίας στην προάσπιση των αρχών της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Ισότητας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Επισημάνθηκε η αναγκαιότητα στελέχωσης των Κοινωνικών Υπηρεσιών σε όλους τους τομείς του Κράτους Πρόνοιας και Υγείας και διεκδίκησης μόνιμων προσλήψεων Κοινωνικών Λειτουργών ώστε να είναι δυνατή η πρόληψη, η παρέμβαση και η αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζεται η συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων με στόχο την ανάδειξη και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος και ειδικότερα της ολιστικής υποστήριξης των παιδιών και εφήβων, των οικογενειών και της σχολικής κοινότητας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.